Konečne je to tu! Ako skončí tradičný vzdelávací systém a ako sa vzdelávať aby si zarábal hlavou a žil svoj sen v 21. storočí!

Higher_learningStavím sa, že aj ty patríš k tým, ktorý chcú žiť svoj sen v 21. storočí bez namáhavej, manuálnej, nudnej práce, ktorá ťa neskutočne „uspokojuje“. Dnes je moderné zarábať hlavou, najlepšie čo najefektívnejšie. Ak sa mýlim a nepatríš k ľuďom, ktorý chcú mať dostatok financií a zároveň dostatok voľného času na svoje hobby či rodinu, tak zavri tento článok a bež do roboty.

Ak naopak túžiš po voľnosti a finančnej slobode, vrelo by som ti odporúčal si prečítať e-knihu Ako skončí tradičný vzdelávací systém a Ako sa naučiť všetky potrebné schopnosti a vedomosti, aby si zarábal hlavou a žil svoj sen v 21. storočí.

Kniha ma zaujala už hneď od prvej stranky a musím povedať, že mi otvorila oči! Ak ti nie je ľahostajná budúcnosť vzdelávacieho systému, tvojich detí, či nášho národa a to najhlavnejšie TVOJA budúcnosť, táto kniha je ideálna k prečítaniu.

Skvele zachycuje, prečo už nefunguje systém vzdelávania, ktorý bol vymyslený desaťročia pred nami, ako by si sa mal vzdelávať v dnešnej dobe a čo možno očakávať do budúcna. Obsahuje praktické rady ako produktívne pracovať a dosahovať ciele v rýchlo sa meniacej dobre.

Vývoj okolo nás sa zrýchluje. Každým rokom vzniká viac a viac nových vynálezov, prevratných technológií, až sa človek nestíha diviť. Sci-fy predstavy budúcnosti sa stávajú realitou každým dňom. Ako veľmi sa mení vzdelávací systém, aby sa prispôsobil zmenám v spoločnosti? Až na pár malých zmien, systém pod ktorým funguje verejné vzdelávanie je konštantný od nepamäti. Navyše už nestačí mať vysokú školu a nájsť si prácu.

Ak chceme udržať krok s dobou,  nestačia ani nové reformy v školstve. Potrebujeme doslova revolúciu. Čo myslíš, kedy príde? Podľa mňa, žiadna revolúcia nenastane, pokiaľ nepríde od ľudí. Každý by mal začať od seba.

Ak nevieš ako začať alebo prečo vlastne, ver, že aj tebe kniha otvorí oči. Nejde len o vzdelávanie, ale aj o tvoju budúcnosť. Ak pochopíš Martinové rady v knižke a začneš ich aplikovať v živote, zažiješ svoju vlastnú revolúciu.

Kniha nie je ani príliš dlhá a myslím, že keď si ju prečítaš, nič tým nestratíš, no môžeš získať. Žiť svoj sen v 21. storočí je snom mnohých ľudí. Martin je jedným z tých, ktorý dobre vedia ako na to. Mali by sme sa učiť od ľudí, ktorý sú tam, kde sa chceme dostať.

Ak si odhodlaný niečo vo svojom živote zmeniť, či už si len zdravo zvedavý, knihu nájdeš pod týmto odkazom: 

 Ako sa učiť v 21. storočíEBOOK bez 2

 

Prajem pekný deň.

Pavol Džama


Pridaj Komentár

CommentLuv badge