8 dôvodov, prečo nie si milionár

images (5)

Zamýšľal si sa niekedy nad touto otázkou?

Ako je možné, že niektorí ľudia drú 12 hodín denne a predsa sa nemajú lepšie?

Dnes ti o tejto téme poviem viac.

Ak zatiaľ nie si milionár, nevzdávaj sa nádeje, možno sa to jedného dňa zmení.

1. Nie si sám sebe pánom

Hoci nemáš žiadnu záruku, že samostatná zárobková činnosť ti bude zarábať milión eur, je naozaj nepravdepodobné, že práca pre niekoho iného bude. Existuje len veľmi málo miest, ktoré majú miliónové platy.

Nemusíš hneď zajtra opustiť svoju prácu a začať podnikať. Namiesto toho si zo začiatku udrž svoju terajšiu prácu  a svoj vlastný business rozvíjaj vo voľnom čase. Tak budeš mať istotu stáleho zárobku a navyše nejaké peniaze bokom.

2. Vyhýbaš sa rizikám

Ľudia sa nestanú milionármi bez podstúpenia nejakého rizika. Riskovať neznamená, že budeš musieť investovať všetky svoje peniaze do jedného projektu, alebo že investuješ do niečoho bez premyslenia.

Ak už máš naakulumovaný nejaký kapitál a chceš ho investovať, malé riziko tu a tam ti môže priniesť obrovský profit. Milionári nenechávajú svoje peniaze sedieť v banke, stále ich točia.

 

3. Neprivádzaš svoje myšlienky k životu

loveJedna vec je prísť s nápadom za milión a druhá z neho urobiť realitu. Ak máš kopec nápadov a snov, ale nikdy sa ich nebudeš snažiť realizovať, nikdy z teba milionár nebude. Milionári nesedia na zadku a zo závisťou nezazerajú na druhých, ktorí robia kroky k tomu aby sa mali lepšie.

 

4. Nespravuješ svoje peniaze múdro

Aj priemerný človek má potenciál stať sa milionárom v dnešnom svete. Rozumné  investície, pevný rozpočet a jasné ciele, môžu znamenať, že osoba, ktorá si zarobí priemerný plat sa môže stať milionárom pred odchodom do dôchodku.

Ak nebudeš spravovať svoje terajšie peniaze múdro, je nepravdepodobné, že budeš schopný zvládnuť milión eur.

 

goal

5. Nedávaš si jasné ciele

Ľudia, ktorí nemajú jasné ciele sa nebudú môcť jasne rozhodnúť. Ak máš pred sebou vytýčený jasný cieľ, budeš hľadať cesty aby ho dosiahol.Takisto ti do dodá motiváciu do horších časov.

 

6. Neinvestuješ dostatok času, úsilia a energie

Nikto nezarobí milión eur tým, že sleduje televíziu alebo spí 12 hodín v noci ( jedine ak vyhráš v lotérii, alebo zdedíš neočakávané bohatstvo). Ak sa chceš stať milionárom, čaká ťa tvrdá práca. Takisto si musíš vedieť správne rozdeliť čas.

Čas a energia, ktorú investuješ sa ti neoplatí hneď. Až po čase budeš môcť zbierať ovocie svojej tvrdej práce.

 

7. Nie si v spojení so správnymi ľuďmi

Nebudeš  úspešný v živote, ak sa obklopíš negatívnymi a lenivými ľuďmi, ktorí nemajú záujem o nič. Avšak, ak sa obklopíš energickými  a úspešnými  ľuďmi, prejaví sa to aj na tebe.

 

8. Nie si miliónovým človekom

images (7)

Ak by si miliónovému človeku zobral všetok jeho majetok a vysadil ho uprostred neznámej krajiny, do roka by mal zarobený milión. Prečo? Lebo má know-how ako to urobiť, nebojí sa investovať, má skúsenosti, má zaužívané návyky spojené so zarobením milióna.Proste inak myslí.

 

 

Teraz už vieš akým chybám sa máš vyvarovať – vedenie je totiž polovica úspechu. Neváhaj teda a začni aplikovať jednotlivé tipy a dláždi postupne svoju cestu k úspechu.


Pridaj Komentár

CommentLuv badge