Angličtina: Ako si nájdeš čas na učenie angličtiny

Premýšľaš nad tým, že by sa ti hodila angličtina, ale nemáš čas? Alebo máš času málo? Tento návod je špeciálne pre teba a umožní ti získať všetok čas, ktorý potrebuješ, aby si uskutočnil to, čo je pre teba dôležité. Naučil sa anglicky. Naučil sa niečo iné. Vytvoril si zvyk, ktorý ti zlepší život.

 

Toto je tretí diel série ako si vytvoríš zvyk učiť sa angličtinu. Aby si tomuto návodu porozumel lepšie, odporúčam ti prečítať si predchádzajúci diel:

1+2: Ako sa naučiť angličtinu a na skúšky: Vytvor si zvyk učiť sa anglicky a učiť sa celkovo

 

Chceš čas na angličtinu? Poďme na to:

Mnoho ľudí dnes tvrdí, že nemá čas. Je to v dnešnej dobe pochopiteľná a relatívne akceptovaná výhovorka. Tak sa to aspoň hovorí…

 

Ale chceš ju TY skutočne akceptovať?

Alebo sa chceš radšej naučiť anglicky?

 

anglictina-ako-najdem-cas-1

Ale ja nemám čas hľadať čas!

 

Chceš čas?

 

V kurze Hackol som jazyky ti viem poskytnúť tucet tipov, kde nájdeš čas na učenie sa angličtiny, alebo na učenie sa, alebo na robenie iných vecí. Chcel by si také niečo?

Mať viac času?

??

 

Jasné, kto by nechcel… Čas sú peniaze… Pre niektorých je čas viac, než peniaze…

 

Ale.

 

Je tu jedno veľké ALE:

Mať viac času je ti nanič, ak angličtina nie je tvoja priorita

Tieto tipy ako a kde nájdeš čas sú ti úplne na nič. Ak angličtina (alebo učenie) nie je tvoja priorita. Ešte raz: Ak angličtina (alebo hocičo iné, na čom pracuješ) nie je tvoja priorita, tipy ako získaš čas, sú ti úplne nanič.

 

Ako je to možné?

Chceš vysvetlenie?

V ďalšom článku ho dostaneš. Poviem ti niečo prioritách a o tom ako si iný našli čas aby sa naučili angličtinu a ako to zvládneš aj ty.

 


Pridaj Komentár

CommentLuv badge