Angličtina online zdarma – 2 veci, na ktoré si treba dať pozor, keď sa chceš učiť angličtinu online zdarma

Chceš sa naučiť angličtinu online. Zdarma. A ideálne z domu. To je úplne super!  Avšak potrebujem ťa upozorniť na pár dôležitých vecí, ohľadom metód na učenie angličtiny, ktoré sú zdarma.

V tomto článku sa dozvieš konkrétne 2 veci, na ktoré si musíš dať pozor, aby si zbytočne nestrácal čas s metódami a stránkami, ktoré nikam nevedú – aby si si vedel vybrať tú správnu metódu učenia angličtiny online.

 

Daj si prosím pozor, aby si pri učení angličtiny online, mal reálny kontakt s ľuďmi

anglictina-online-zdarma-1

Prečo chceš vedieť anglicky?

Preto, aby si rozumel anglickým textom?

??

 

Určite áno.

Ale taktiež (u mnohých hlavne) preto, aby si sa niekedy v budúcnosti vedel dohovoriť. S Angličanom, Američanom, alebo iným cudzincom. Aby si vedel vycestovať. Dorozumieť sa. Získať lepšiu prácu.

Príliš často sa zabúda na to najdôležitejšie: Angličtina je jazyk. A jazyk je vytvorený na komunikáciu s ľuďmi.

Bohužiaľ v škole sme sa učili angličtinu spôsobom, kde sme komunikovali so zošitom. Prepisovali sme preklady, učili sa gramatické poučky -rozprávali sme absolútne minimum.

Mnohé metódy učenia angličtiny online, ktoré sú zdarma, pokračujú v tomto trende. Dajú ti síce veľké množstvo zdrojov, lenže reálne nekomunikuješ. A pokiaľ anglicky nerozprávaš, pokiaľ nekomunikuješ s ľuďmi, nedokážeš sa naučiť plynulo anglicky.

Možno existujú metódy učenia angličtiny online, ktoré sú zdarma a zároveň ti ponúkajú možnosť komunikovať v angličtine. Ak hej – výborne!

Avšak pri hľadaní tejto metódy učenia angličtiny si daj pozor na to, aby si sa reálne zhováral s reálnymi ľuďmi. Reálne tú angličtinu používal.

Daj si pozor na metódy, kde sa učíš iba slovnú zásobu

Aanglictina-online-zdarma-2.jpgnglická slovná zásoba nie je všetko.

Je fajn, keď sa učíš angličtinu zdarma a keď máš k dispozícii obrovské množstvo slovnej zásoby s prekladmi.

Avšak okrem slovnej zásoby potrebuješ tieto slovíčka použiť vo vetách. Potrebuješ rozumieť Američanovi, ktorý na teba bude rozprávať.

Vyber si metódu učenia angličtiny online zdarma, ktorá rozvíja aj ostatné oblasti angličtiny.

 

 

Angličtina online, ale zdarma?

Viem, že nechceš platiť drahé peniaze za to, aby si sa naučil angličtinu.

Lenže ak iba surfuješ po internete v nádeji, že nájdeš metódu učenia angličtiny, ktorá bude zdarma a ktorá ti angličtinu naleje do hlavy, môže ťa čakať frustrácia.

Viem to, pretože som to skúšal.

Zdroje na CZ+SK internete nie sú zlé, ale obrali ma o niečo dôležitejšie, než peniaze – o môj čas.

Pokiaľ si vážiš tvoj čas, nechceš platiť stovky eur, no zároveň sa chceš naučiť anglicky rýchlo, online a s minimom tvojho aktívneho úsilia… Pozri si video 7 pamäťových lievikov pre bleskové ovládnutie angličtiny, ktoré je zdarma a kde hovorím o novej metóde, ktorá… sa ti bude páčiť, ale o tom viac vo videu >>


Pridaj Komentár

CommentLuv badge