Angličtina pre začiatočníkov – chyba, na ktorú si treba dať pozor, keď sa začínaš učiť angličtinu

V tomto článku sa dozvieš  chybu, ktorú robia začiatočníci, keď sa učia angličtinu. Je to vec, na ktorú si chceš pri tvojom učení angličtiny dať pozor a vyhnúť sa jej, aby tvoje učenie bolo zaujímavé a rýchle.

 

Učíš sa príliš veľa gramatiky

anglictina pre zaciatocnikov

Môžeš naraziť na metódu učenia angličtiny pre začiatočníkov, kde od teba budú chcieť, aby si sa učil kvantum gramatiky. Na jednej strane potrebuješ vedieť rozprávať anglicky gramaticky správne.

Na druhej strane potrebuješ, aby ťa učenie angličtiny bavilo. Aby si pri tom dlhodobo vydržal. To však pri dlhodobom drvení gramatiky nevieš.

Potrebuješ tiež rozvíjať ostatné časti jazyka. Rozprávanie, porozumenie…

Ak sa budeš ako začiatočník učiť príliš veľa anglickej gramatiky, stane sa z teba večný začiatočník. V istom momente bude mať tvoj mozog v hlave príliš veľa gramatiky a jednoducho nebude schopný sa naučiť nič ďalšie.

Na istý čas sa ti znechutí učenie celej angličtiny…

Keďže okrem gramatiky toho vieš málo, tak medzičasom aj to môžeš zabudnúť…

A o pol roka budeš znovu hľadať „angličtina pre začiatočníkov“ neuvedomujúc si, že je to prílišné učenie sa gramatiky, ktoré treba zmeniť.

Potrebuješ hovoriť gramaticky správne, a nie hovoriť správne o gramatike.

Môj tip

Ak si začiatočník a chceš sa naučiť anglicky, pozri si video 7 pamäťových lievikov pre bleskové ovládnutie angličtiny, kde sa dozvieš o spôsobe učenia, ktorý ide v súlade s princípmi pamäte.

 

 


Pridaj Komentár

CommentLuv badge