Ako začať podnikať : Ako som vďaka 1 triku vybudoval vo svojich 20 rokoch úspešné podnikanie

Ako podnikať na Slovensku

slovenskoDnes si možno myslíš, že na Slovensku sa podniká ťažko

Úprimne – vykašli sa na tieto reči. Na Slovensku sa nepodniká najlepšie, ale nie je to tu ani také zlé. Vezmi si to z druhej strany – mnoho vecí, ktoré sú vo vyspelých krajinách bežné, u nás nie sú. Stačí ich sem priniesť.

Jeden Angličan, žijúci na Slovensku, sa dokonca vyjadril, že podnikať na Slovensku je ideálne. Stačí sem doniesť veci, ktoré sú v zahraničí bežné, netreba nič vymýšľať.

 

Ako som začal na Slovensku podnikať cez internet a prečo dokážeš aj ty

Šiel som, a kúpil som si balíček od www.sitesell.com

Viď predošlí článok. (link)

Dali mi ďalšie vzdelanie, ktoré majú len pre platených členov. Vďaka nemu som vytvoril webovú stránku www.ako-sa-naucit-skor.com, ktorá má dnes cez 20000 unikátnych návštevníkov mesačne.

Cez ňu som začal predávať návody ako sa efektívne učiť. Je to veľmi úzka oblasť. Ľudia sa mi čudujú, že v tejto oblasti dokážem vôbec zarábať. No pravda je taká, že áno.

A ak ja viem podnikať v oblasti „návody pre efektívne učenie“ a predávať študentom, ktorí „nemajú peniaze“, tak ty môžeš na Slovensku podnikať určite.

 

 

Čo ti odporúčam, keď chceš podnikať na Slovensku?

podniakniePotrebuješ kvalitné podnikateľské vzdelanie. To vlastne potrebuješ bez ohľadu na to, či chceš podnikať na Slovensku, alebo v zahraničí.

Zabudni na vysoké školy. Žiadna z VŠ ťa nenaučí, ako podnikať. Naučia ťa, ako byť dobrým zamestnancom pre niekoho, kto podniká. Toto chceš?!

Zabudni na knihy. Knihy ti dajú iba malý zlomok praktického vzdelania z toho, čo potrebuješ. Dlho trvá, kým ich prečítaš. Vedomosti z kníh o podnikaní sú ťažko aplikovateľné – nemáš v nich konkrétny postup pre tvoju špecifickú situáciu. Čo urobiť ako prvé, čo ako druhé, čo ako tretie.

Viem to. Prečítal som stovky kníh o podnikaní, čítaval som 2 knihy týždenne. Teraz mám lepší spôsob učenia sa ako podnikať.

Z čoho sa vzdelávať?

Online kurzy zo zahraničia. Platí, že jeden správny kurz za 2000 dolárov je hoden viac, ako 100 kníh za 20 dolárov. Nielenže ním prejdeš asi tak 20x skôr. Ale dáš ho hneď do praxe a to ti zarobí peniaze. Reálne. Hneď. Nečakáš rok, kým tých 100 kníh prečítaš.

Vzdelanie z praxe – z tvojho podnikateľského testovania. Prax prax prax prax prax. Zabudni na skúsenosti zo školy, alebo zo zamestnania.

Vstupuješ do nového sveta 🙂

 

Rada na záver

Ako vidíš, tieto návody stoja na angličtine.

Odporúčam ti ich a rovnako ti odporúčam naučiť sa anglicky – ak ešte dnes anglicky nerozumieš. Nikdy nevieš, kedy budeš chcieť rozšíriť tvoje podnikanie do zahraničia.

Ak ťa angličtina zaujíma, ak chceš vedieť anglicky, aby si postavil úspešné podnikanie s pasívnym príjmom, si na správnom mieste. Klikni sem a pozri si video 7 pamäťových lievikov pre bleskové ovládnutie angličtiny. Nauč sa anglicky. Získaj najlepšie vzdelanie. Postav fungujúci biznis. Zarob tie peniaze, ktoré si zaslúžiš. Budem ti držať palce!

 


Pridaj Komentár

CommentLuv badge